magyar   english  
Rólunk Főoldal Referenciák Galéria Elérhetőség

Üdvözöljük a Bereczki és Társa Bt. honlapján!

Bereczki és Társa Bt. Minőségpolitika

A Bereczki és Társa Bt olyan hatékony minőségirányítási rendszert kíván bevezetni és működtetni, amely garantálja szolgáltatásaink állandó, kifogástalan minőségét, szolgáltatásának, irányítási rendszerének folyamatos fejlesztését, a vonatkozó jogszabályi előírások betartását és Megbízóink megelégedettségét.

Főtevékenységeink, transzportbeton gyártás, szállítás, bedolgozás, magas és mélyépítés, utak, parkolók, tárolók építése.

A vállalkozás hosszú távú célja, hogy komplex szolgáltatást nyújtson, amely a minőséget ötvözi a hatékonysággal és a gyorsasággal. Ezt a megfelelő szakmai háttér biztosításával kívánjuk elérni mind a tervezés, mind a kivitelezés területén.

Minőségpolitikai rendszerünkben a hangsúlyt a folyamatos fejlesztésre helyezzük, minőségpolitikánkat, irányítási rendszerünket, tevékenységeinket rendszeresen felülvizsgáljuk.

Tevékenységeink sikeres működése, valamint a fejlesztési lehetőségek feltárása érdekében értékeljük eredményeinket, elemezzük azokat a jogszabályi követelmények teljesítésével.

Célunk és elvárásunk, hogy minden munkatársunk személyes tudásával, munkájával, felelősségével járuljon hozzá társaságunk sikereihez.

Gyomaendrőd 2013.04.01.

Balázs János
Ügyvezető
<< vissza